The Basic Principles Of iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Design İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, two hundred joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

Yazlık Plaj Terliği Sabomar kalitesi ile bu yazda kullanıcıları ile buluşmaya hazır. Kalite sabomar kalitesinden geldiği için parmak arası terliği ve yazlık terlik kategorilerinde en iyi malzemelerden üretilmiş sağlık testlerine tabi tutulmuştur. Daha fazlası için yazlık terlik - sandalet kategorimizi inceleyiniz.

SP (Security Additionally): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de iş ayakkabısı spor sahip olduğunu gösterir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan iş ayakkabısı yazlık uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

8 parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip uvex iş ayakkabısı edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page